3.1. Phillip Lim bags on SALE 15-25% off

3.1. Phillip Lim bags on sale

3.1 Phillip Lim bags on sale – HERE

RO:

Trebuie sa va spun ca geanta mea preferata (3.1. Phillip Lim Pashli) tocmai a intrat la reducere, impreuna cu mii de alte genti, haine, incaltaminte si accesorii. Partea interesanta e ca daca ai o comanda mai mare, beneficiezi de un discount mai mare. Aduna asadar mai multi prieteni, plasati impreuna o comanda si va bucurati toti de reduceri intre 15 si 25% (vezi banerul de mai jos). Nu uita sa introduci codul GOBIG17  la finalizarea comenzii, pentru a beneficia de reducere.

Promotia este valabila doar 5 zile, si se incheie pe 5 Martie la ora 9.59 a.m.

Acum sa va povestesc de ce geanta 3.1. Phillip Lim Pashli este preferata mea. In primul rand pentru ca a fost prima geanta de firma pe care mi-am achizitionat-o. Am strans cateva luni bune bani pentru ea, iar odata ajunsa in mainile mele, am fost de nedespartit o bucata buna de timp. Chiar daca e una dintre cele mai purtate genti din garderoba mea, va spun sincer ca inca e intacta, arata ca noua. Un alt atu al gentii e ca poti sa ii inchizi fermoarele verticale pentru un aspect mai elegant, sau poti sa le lasi deschise si sa obtii un look mai rebel., cu alte cuvinte, este foarte versatila.

In cazul in care tot nu sunteti inca convinsi, va las mai jos cateva poze cu tinute la care am purtat eu geanta, sunt sigura ca va veti indragosti de ea, la fel cum am facut si eu.

*

EN:

Good news girls! The gorgeous 3.1. Phillip Lim bags are on sale, together with lots of other bags, shoes, clothes and accessories on shopbop.com.. This time the more you buy, the more you save (see the banner beneath) so gather some friends, place a bigger order and get a bigger discount. Don’t forget to use the code GOBIG17 at checkout.

See all the details regarding the sales HERE. Offer expires on March 4, 2017, at 11:59pm PT.

3.1 phillip lim pashli poze

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *