Affordable Bathing Suits 2017 from Zaful

 

Shop HERE and HERE

 

Shop HERE and HERE

 

Shop HERE and HERE

affordable bathing suits 2017

Shop HERE

Shop HERE

shop affordable bathing suits 2017 HERE

EN:

Summer is here so it’s time to invest in some really cute bathing suits. I’ve search the internet for some inexpensive ones, and I must admit, Zaful really has the best prices. I shopped bathing suits from them before and the quality is really great, so I recommend them with all my heart,  They are not transparent at all, and they fit the body perfectly. Also, they have so many styles, I’m sure anyone can find a few pieces to fit their style. I just made a selection with the ones I liked the most, but you can shop all the styles they have HERE. The prices start from 5.99 $ and don’t o higher than 25 $, really inexpensive I must say. With that being said, what are you waiting for? Start shopping!

*

RO:

Uite ca a venit si vara, ma rog… teoretic nu inca, dar practic e deja vara. Si ce altceva poti sa faci la inceput de vara decat sa-ti refaci stocul de costume de baie? Din nou, teoretic ai putea face o gramada de alte chestii, dar daca esti obsedata de moda ca si mine, acesta este primul gand.

Am cautat pe net cateva modele accesibile de costume de baie si trebuie sa recunosc ca cei de la zaful au cele mai bune preturi. Costumele lor pornesc de la 6 $ (25 lei) si nu depasesc 25 $ (100 lei). Am mai cumparat lucrusoare de la ei si am fost foarte multumita de calitatea lor. Costumele de baie sunt realizate din materiale tare faine si nu sunt transparente deloc. Vad ca si culoarea a rezistat destul de bine, chiar daca au trecut prin cateva spalari. Singurul dezavantaj la dresul de baie intre e ca ma tine putin, din cauza ca e prea scurt. Fiti asadar atente la dimensiuni si alegeti marimea care vi se potriveste.

Eu am  facut o selectie cu cateva modele care mie mi-au placut in mod deosebit, dar gasiti sute de alte modele pe site-ul celor de la Zaful (CLICK AICI). Sper sa va fie de folos aceasta postare si va doresc un weekend minunat!

Share my post on:

2 thoughts on “Affordable Bathing Suits 2017 from Zaful

  1. Irina Andrei says:

    Buna! Cum ai plasat comanda si in cat timp a venit? Poti plati si fara card de credit? Multumesc mult!

    • Laura says:

      Comanda se poate face doar daca ai card bancar. Nu mai stiu cat timp dureaza pana ajunge comanda, ca eu am costumele de anul trecut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *