Colectia HM x Balmain preturi

Asteptam de mult sa vad colectia lansata de H&M in colaborare cu casa de moda Balmain, si sincer, mi-a depasit asteptarile. Stiam ca va fi ceva frumos, dar am ramas uimita de cat de multe piese sunt pe placul meu.

Colectia HM x Balmain preturi

sacou 549$

199

palton 199$

99

pantalon 99$

129

curea 129$

129a

top 129$

tricou 34.99$

tricou 34.99$

149

sacou 149$

249

incaltaminte 249 $

349

cizme 349$

sandale 199 $

sandale 199 $

Imi plac enorm sacourile si paltoanele negre din colectie, si sper sa adaug unul garderobei mele. Mi-as dori si un tricou alb cu inscriptia Balamain si o curea lata cu aplicatii metalice. Visez si la sacoul negru brodat cu perle si cizmele peste genunchi, dar cred ca ma voi decide la fata locului daca le voi achizitiona sau nu. Colectia va fi disponibila din data de 5 nov. in magazinele selectate dar si online. Eu una planuiesc o escapada la Budapesta pt. a-mi achizitona piesele la care visez deja de mai bine de o saptamana. Este mult mai aproape decat Bucurestiul, la doar doua ore de mers cu masina, sper doar ca voi reusi sa-mi achizitionez tot ce-mi doresc, avand in vedere nebunia care se va desfasura in magazinele H&M in data lansarii colectiei. Sunt curioasa daca voi doriti sa achizitionati piese din aceasta colectie si cum va ganditi sa procedati pt a intra in posesia lor.

balmain-x-h-m_tb628 balmain-x-h-m-008_tb628 balmain-x-h-m-011_tb628 balmain-x-h-m-018_tb628

Share my post on:

6 thoughts on “Colectia HM x Balmain preturi

  1. Carmen says:

    Nu stiam ca colectia va fi accesibila si online, dar ma bucur pt ca asa am si eu o sansa sa-mi iau cate ceva. Ce nu inteleg e de ce sa bati drumu pana la Budapesta daca poti sa le iei si online?

  2. Adriana says:

    Sacoul cu perle este absolut minunat! Se vede clar mana Balmain pe toate piesele si asta ma incanta si mai tare.

    Spre fericirea mea sunt din Bucuresti si sper sa ajung si la evenimentul de lansare…cumva. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *