Costume de baie Zaful, pareri si impresii

costum de baie Zaful

costum de baie inflorat Zaful

cstum de baie zaful cu ciucuri

costume de baie zaful: AICI

costum de baie cu volanas: AICI | costum de baie cu ciucurei: AICI

Am primit o gramada de intrebari legate de produsele de pe Zaful. Majoritatea au fost curiosi sa afle care este calitatea hainelor, asadar m-am gandit sa vin cu cateva impresii. Mi-au placut cam toate articolele vestimentare comandate de la ei (mai putin costumul pentru sport), dar trebuie sa recunosc ca exceleaza la capitolul costume de baie. Pe langa ca au foarte multe modele, acestea sunt si calitative si sunt multumita  de toate piesele pe care le am de la ei. Calitatea materialului este foarte buna, nu sunt deloc transparente si se aseaza foarte bine pe corp.

Stiu ca a trecut sezonul costumelor de baie, dar m-am gandit ca poate va vor fi de ajutor, in viitor, aceste impresii ale mele. Ma gandesc sa comand si niste lucrusoare de toamna si sa revin cu mai multe impresii legate de articolele lor vestimentare.

Share my post on:

One thought on “Costume de baie Zaful, pareri si impresii

  1. Cristina says:

    Hey, am pus si eu o comanda la Zaful, tot cu niste costume de baie. Sunt curioasa in cat timp ti-a ajuns coletul? Si cum a venit? Cu recomandata si ridicare de la posta, sau? Pe al meu il urmaresc si imi scrie ca a intrat de 5 zile in tara si ca se afla la Posta Romana. Mi-e teama ca o sa stau o gramada de timp dupa ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *