Cum purtam pantalonii scurti

cum purtam pantalonii scurti cu talia inaltahow to wear orange street style

pantaloni scurti cu talia inalta

DSC_8602a

front row shop high waisted shortsshorts: HERE | top: custom made | bag: Zara | shoes: Zara

Ma gandeam azi ca daca ar fi sa-mi dau doctoratul probabil ca titlul tezei de doctorat ar suna cam asa: “Studiu aprofundat al purtabilitatii pantalonilor scurti”. Cu siguranta as mai fi dat un search pe google dupa niste denumiri mai pompoase gen “inocuitatii”, “acreditiv” sau chestii in genu ca sa am si eu un titlu mai simandicos, demn de o teza de doctorat. Dar cum eu am masterul in Cai de Comunicatii Terestre, ma indoiesc ca cineva ma va lasa sa-mi dau doctoratul in pantaloni scurti, asa ca ma voi autoconsidera expert, fara acte doveditoare.

A purta pantaloni scurti pare floare la ureche, dar sa stiti ca nu e chiar asa. In primul rand, sunt atat de multe modele din care putem alege: cu talia inalta, medie sau joasa, cu print sau fara print, decenti sau cu bucile la vedere. Acum, fie vorba intre noi, eu pe astia ultimii i-as colecta in saci uriasi si i-as transporta pe marte, ca sa se imbrace extraterestrii cu ei, si nu grasutele noastre pline de celulita.

Asa, dupa ce ne hotaram cam ce model am vrea, vine partea a doua – cu ce-i purtam? Regula e destul de simpla cu cat descoperim mai mult partea de jos cu atat acoperim mai mult partea de sus. Daca optam pt o pereche de blugi indecent de scurti, in partea de sus trebuie NEAPARAT sa luam ceva fara decolteu si putin (sau mai mult, daca e sa ne luam dupa gusturile mele) largut. Normal ca aceste reguli sunt facute sa fie incalcate, iar de obicei cele care le incalca sunt prostituatele, piti de club sau Beyonce. In cazul in care nu te numesti Beyonce, si nu urmeaza sa urci pe o scena si sa sustii un recital incendiar, eu ti-as sugera sa respecti regula. Daca optezi pt un pantalon putin mai lung (cum e si cel din poza) si largut, poti sa alegi bluze care urmeaza forma corpului sau crop topuri, in special daca pantalonii sunt cu talia inalta. Ti-as sugera sa stai, si de data aceasta, departe de decolteuri, iar daca doresti sa-ti compui o tinuta ceva mai sexy, poti opta pt. o bluza cu umerii goi sau cazuta pe un umar.

In incheiere iti voi sugera sa dai o sansa pantalonilor scurti cu talia inalta, si spun asta din cauza ca pe la noi, din cate am vazut, lumea se cam fereste de ei. Sunt sigura ca odata ce-i vei incerca nu vei mai renunta la ei. Poti optata pt o pereche chic, ca cea din imagini (gasesti link sub poze) sau pentru o pereche de blugi scurti cu talia inalta, pe care ii poti face chiar tu (ACESTIA si ACESTIA sunt facuti de cele doua manute dibace ale mele)

Share my post on:

4 thoughts on “Cum purtam pantalonii scurti

    • Laura says:

      Buna asta cu spoturile TV :))). A trecut ceva vreme de cand nu m-am mai uitat eu la televizor, dar pe vremea cand il mai deschideam erau la mare putere asistentele TV care promovau intens buci si tate la vedere, deci media nu prea cred ca e de partea noastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *