Extensii gene Timisoara

 

11295921_1115703391789908_2714037177007847445_n Toate ne dorim gene lungi si dese, dar din pacate putine dintre noi am fost inzestrate genetic cu ele, asa ca, apelam la tot felul de trucuri. Cel mai la indemana sunt genele false, smocuri sau banda, dar acestea se pot dovedi destul de incomode , iar dupa cateva ore incep sa se dezlipeasca. O solutie mult mai de durata si cu un aspect mai natural sunt extensiile de gene. Eu le-am incercat si am fost extrem de multumita de ele, asa ca m-am gandit sa va impartasesc experienta.

DSC_8113

DSC_8116

Procedura nu este deloc dureroasa, as putea spune ca e chiar relaxanta. Denisa a fost o draguta asa ca cele doua ore cat a durat tot procesul au zburat fara sa-mi dau seama. Ceea ce a facut a fost sa-mi lipeasca una -doua gene pe fiecare dintre genele mele naturale. Rezultatul a fost wow, si nu mi-a venit sa cred cat de natural aratau.

Am ochii destul de sensibili, dar n-am avut probleme sa mi se inroseasca sau sa ma usture, nici imediat dupa procedura si nici cat am avut extesiile pe gene. Singura neplacere o aveam cand imi mai intra o geana in ochi, dar am patin doar de doua ori in sase saptamani, deci as zice eu ca a meritat “suferinta”

DSC_7401a

N-am avut probleme cu intretinerea extensiilor de gene, le-am spalat si le-am demachiate usor cu un betisor special. Daca ai grija de ele asa cum trebuie (eviti demachiantele uleioase si incerci sa nu te freci cu mana la ochi) pot sa te tina intre trei si cinci saptamani. Pe mine m-au tinut aproape patru saptamani, iar mai jos puteti vedea o poza cu extensiile la doua saptamani dupa ce au fost puse. Cand nu mai esti multumia  de aspectul lor poti sa mergeti la umplere si vor arata ca noi.

Cea care se ocupa de genele mele e Denisa de la Extreme Lashes (o gasiti pe facebook ca EXTENSII GENE TIMISOARA – link AICI) si o recomand din tot sufletul.

DSC_8654

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *