Fashion Bloggers in Maramures – Part 2

 
Acu o saptamana, la ora aceasta ma aflam intr-un tren cu inca 16 bloggerite superbe povestind vrute si nevrute.

Dar hai sa o luam de la inceput… Totul a inceput cu un telefon din partea Laurei Maxim (Fashion Hypnotised) care ma invita sa iau parte la un proiect in care erau implicati unii dintre cei mai cunoscuti fashion bloggeri din Romania (ii gasiti pe toti AICI). Evenimenul se intitula Fashion Bloggers in Maramures si, dupa cum sugereaza si numele, avea sa se desfasoare in judetul Maramures.
Dupa aproximativ o luna imi faceam bagajele, iar in dimineata zilei de 3 Octombrie, impreuna cu Miha (Skinny Buddha) am pornit spre Baia Mare. Eram nerabdatoare sa le reintalnim pe fete, dar si putin stresate din cauza prezentarii pe care urma sa o sustinem la Gold Plaza. Nici nu mai stiu la ce ora am ajuns la hotel, dar majoritatea fetelor ajunsesera deja si luau masa. Am fost cazate la Hotel Romanita, si am fost placut impresionata de frumusetea acestui hotel. Cu siguranta, daca mai ajung prin Baia Mare, tot la ei ma voi caza. Dupa ce ne-am lasat bagajele in camera am coborat si noi sa luam masa si sa le intalnim pe fete. Pe majoritatea le stiam deja de la FFD Sibiu si eram nerabdatoare sa le reintalnesc, iar pe unele era prima data cand le intalneam in persoana, dar simteam ca le stiu de-o viata, datorita faptului ca le urmaream cu interes blogurile si paginile de facebook.
Dupa ce am terminat de luat masa, ne-am intors in camere, ne-am scimbat pt. sustinerea prezentarii si am pornit spre Mall Gold Plaza. Desi emotiilile imi erau la cote maxime, am reusit sa-mi sustin prezentarea, cred eu, destul de bine, si m-am bucurat sa vad cat de multa lume s-a adunat sa ne vada. Dupa prezentare am luat masa la Restauran Lumiere, un restaurant cochet, cu manacare delicioasa situat in centrul orasului, dupa care ne-am intors la hotel pt un somnic bine meritat.

A doua zi am luat micul dejun la hotel, iar dupa-masa am pornit spre Viseu, unde urma sa “ne dam” cu Mocanita. Cand am ajuns acolo am fost putin surprinsa de locul de cazare, era un tren transformat in hotel (Trenul Hotel Carpatia Express), dar dupa ce am luat masa in vagonul restaurant mi-am dat seama ca va fi o experienta extrem de interesanta. In dupa-masa aceea am facut si niste poze superbe (le puteti vedea AICI) cu o ie de la iiana, iar mai apoi am stat la povesti cu fetele pana dupa miezul noptii.

M-am trezit cu greu a doua zi dimeata, dar m-am bagat rapid “in priza” cand am realizat ca nu-mi mai gasesc cheile de la masina. Dupa indelungi cautari si stres cu carul le-am recuperat, si mi-am promis ca pe viitor sa nu mai fiu atat de zapacita. Am luat micul dejun in vagonul restauran si la 9 si zece minute eram toate in Mocanita gata de aventura. Desi era putin cam frig m-am bucurat foarte mult de traseul Mocanitei si m-am minunat de peisajele frumoase pe care le strabate.

Intorsi la trenul-hotel, nu am mai stat mult, le-am salutat pe fete si am pornit spre casa, aveam un drum luuuung de facut si eram nerabdatoare sa-mi revad baietelu.

– Poze realizate de Coman Dragos

Share my post on:

5 thoughts on “Fashion Bloggers in Maramures – Part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *