Fashionholic- primul event de fashion pe 2016

laura ciobanu dress

coronita de flori

freza monica lucus

hair by monica lucus

make-up by Raluca Mohan

rochie laura ciobanu

dress: Laura Ciobanu | boots: Mono Shoes

Shootingul acesta ar fi trebuit sa decurga intr-un cu totul alt fel. Initial aveam de gand sa pozez impreuna cu Gia (coffeeontherunway,com) doua rochite din colectia de primavara a Laurei Ciobanu. Rochitele erau super cute si girly, in culori pastelate, ca niste bombonele, iar cadrele vroiam sa fie luminoase, cu noi razand si bucurandu-ne de primavara. Din pacate treaba nu a decurs tocmai cum am planuit, in special din cauza vremii mohorate, asa ca ne-am adaptat si am pozat cu totul si cu totul altceva. S-a nimerit sa am si coronita de flori la mine dintr-o pura intamplare, si uite ca au iesit niste poze de care sunt tare incantata. Parul mi-a fost aranjat de Monica Lucus, iar maciajul a fost realizat de Raluca Mohan, era imposibil deci sa nu arat superb 😉

In alta ordine de idei, vroiam sa va spun cate ceva si despre event-ul la care voi lua parte in weekend. Este primul event fashion de anul acesta asa ca ati face bine sa nu-l ratati. E vorba despre Fashionholic, un eveniment aflat la prima editie, de a carei organizare se ocupa felete de la Noi Re-Cream, si care va avea loc la Riviere Ballroom, in Timisoara . Timp de doua zile, in cadrul acestui eveniment designerii locali isi prezinta colectiile de primavara-vara. Sambata seara va avea loc si un cocktail event unde Marmuse Athelier, Finezze by Oana Cocir si Tudor Personal Tailor isi vor etala creatiile in cadrul unei prezentari de moda. Nu uitati ca la plecare sa completati biletul de tombola cu care aveti sansa sa castigati un City Break la Milano in 2, premiu oferit de Agentia Calatorescu. Mai multe detalii despre event in sine puteti afla AICI.

Eu voi fi prezenta la eveniment atat sambata, cat si duminica in cadrul Fashion Bloggers Corner, alaturi de Rox (fashoniac.com), Georgiana (imageandstylegm.wordpress.com) si Danielle (daniellemarcan.com). Toate patru va asteptam la discutii legate de fashion si stil pesronal, dar nu numai. Putem discuta despre absolut orice doriti, trebuie doar sa va alaturati noua in coltul bloggerilor. Sunt sigura ca ne vom simti foarte bine, asadar abia astept sa ne cunoaste sau sa ne revedem in cazul in care am avut sansa sa mai socializam.

Share my post on:

4 thoughts on “Fashionholic- primul event de fashion pe 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *