Fashionholic

tinuta pentru fashionholic

all black spring outfit

blogger timisoara

DSC_3298a

pantofi Kapa

vest: HM x Balmain | pants: HERE | shoes: HERE | septum ring: Bershka

bloggers corner la Fashionholic

Marmuse Athelier

Finezze by Oana Cocir

Fashionholic Timisoara

Creativ Design by Kytty

senneville

Desi a trecut deja o saptamana de la Fashionholic eu nu am apucat sa va povestesc nimic, dar uite ca azi mi-am facut putin timp si va voi impartasi cate ceva din ce s-a intamplat acolo. Noi bloggeri am avut amenajat un colt unde putea veni oricine pentru intrebari si sfaturi. Coltul arata de vis si a fost amenajat de Cristina de la Creativ Design by Kytty cu care sper ca voi colabora si eu cat de curand pentru un shooting special.

In prima seara a avut loc si o prezentare de moda in cadrul careia au defilat manechine imbracate in creatiile Marmuse Athelier, Finezze by Oana Cocir si Tudor Personal Tailor, dupa care am savurat delicioasele prajiturele pregatite de cei de la Senneville si am baut un pahar de sampanie.

In ultima seara de event a avot loc si o tombola in care castigatorul a primit doua bilete de avion la Milano, premiu oferit de agentia Calatorescu. Mi-as fi dorit sa fiu eu castigatoarea, dar din pacate nu sunt chiar atat de norocoasa. Dar cine stie, poate am noroc la anu…

In prima zi de event mi-am dorit sa fiu putin mai eleganta, de aceea am optat pt o tinuta all black. Singurul item care dadea o pata de culoare outfit-ului erau pantofii brodati pe care i-am gasit saptamana trecuta la Kapa Center.

Share my post on:

2 thoughts on “Fashionholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *