Feather skirt

H&M Trend coat
Zara sweater
Stradivarius skirt
thrifted belt
random boots
ebay clutch
fandacsia.ro head piece
EN: I got this gorgeous head piece from fandacsia.ro and is created buy a very talented Romanian designer. She has so many beautiful head pieces that it was impossible to settle with just one piece so I bought two. The other one is bigger and I wore it on New Year’s Eve but I’ll feature it soon on my blog too. 
*
RO: Mi-am luat minunatia de pe cap de pe fandacsia.ro si e realizata de o foarte talentata creatoare romanca, Cosmina Nicolescu. Avea atatea palarioare frumoase incat mi-a fost imposibil sa ma decid asupra unui singur model, asa ca mi-am luat doua. Cea de-a doua e neagra si e mult mai mare, unele dintre voi poate ati vazut-o pe facebook in poza facuta in noaptea de revelion. Sunt sigura ca o sa compun o tinuta si cu aceea si o sa fac o postare cat de curand. 
Probabil ca multi va intrebati unde am fost imbracata in “halu asta”, si stupoare-stupoare: NICAIERI. Da, exact, m-am imbracat si aranjat doar pt a face cateva poze. Nu aveam nimic nou sau vechi de postat ca lapotopu meu tot nu vrea sa porneasca si tine captive toate pozele de “rezerva” asa ca am zis ca nu strica sa compun un outfit cum nu prea vezi pe strazile din Romania. Acuma voi aveti sarcina sa-mi spuneti daca va plac astfel de postari sau preferati tinute mai cu-picioarele-pe-pamant. 
Va pup si va doresc o duminica bestiala ๐Ÿ™‚

Share my post on:

49 thoughts on “Feather skirt

  1. Anaivilo says:

    Da pai si eu ma imbrac uneori doar de dragul de a face poze ๐Ÿ˜€ Este misto!
    Palarioara este superba, ma gandesc de ceva timp sa imi iau si eu una de la Cosmina. Si..super tinuta!;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *