Fotorejuvenare faciala anti-pete – impresii

Fotorejuvenare faciala anti-pete
Odata atinsa varsta de 30 de ani, a inceput sa ma preocuoe din ce in ce mai mult îngrijirea tenului si a fetei. Nu le-am neglijat nici inainte, dar anul acesta mi-am dat seama ca nu mai e suficient doar sa-mi intretin tenul, ci trebuie sa-i vin in ajutor intr-un fel sau altul. Mi-am dat seama ca mi s-au accentuat petele de pe fata pe care le am inca din timpul sarcinii, dar mi-am pierdut foarte mult si din elasticitatea tenului. Am hotarat asadar, ca este timpul pentru primul meu tratament facial.

Dupa ce am primit mai multe recomandari m-am hotarat sa apelez la salonul NOMASVELLO din Oradea, dar nu aveam nici cea mai vaga idee ce tratament mi s-ar potrivi. M-am hotarat sa ma prezint la sedinta si sa ma las pe mana specialitilor de acolo.

Dupa o demachiere temeinica cu apa lipozomala a urmat o diagnoza faciala cu lampa Woodlamp pentru a afla tipul de ten si problemele pe care le are. Am aflat ca am un ten usor uscat cu tendinte de patare. Exact de ce-mi era mai teama. Urasc petele si chiar daca ma feresc de soare cat de mult pot, mereu imi apare cate o mica pata in timpul verii.

Mi s-a recomandat asadar o curatare faciala in profunzime ProSkin cu ultrasunete, urmat de un program de Fotorejuvenare faciala anti-pete. Am fost putin sceptica in privinta curatarii in profunzime pentru ca aveam programat un shooting in aceeasi zi si nu as fi vrut sa ma prezint toata rosie la fata. Tin minte de când eram pustioaica plina de cosuri si mergeam la curatare, ca era un adevarat chin sa scap de punctele negre. De multe ori imi dadeau lacrimile de la durere si mai si plecam de la salon rosie ca o porodica. Raluca, fata care s-a ocupat de mine m-a asigurat insa ca ma voi irita foarte putin, iar roseata va trece foarte repede. Trebuie sa recunosc ca a avut dreptate, nu m-am inrosit deloc, iar procedura nu a fost deloc dureroasa. Am reusit sa scap asadar de toate punctele negre de pe nas si din barbie si sa obtin un ten super fin. In cazul in care sunteti interesati, gasiti mai multe detalii despre acesta procedura AICI.

A urmat Fotorejuvenarea, dar inainte de aceasta, Raluca s-a asigurat ca nu m-am expus la soare in ultimele trei zile, ca nu luam medicamente fotosensibilizatoare si ca nu am avut cancer de piele. Procedura de Fotorejuvenare faciala anti-pete este una placuta, deloc dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Dupa ce mi-am pus o pereche de ochelari de protectie pentru a-mi proteja ochii, Raluca a aplicat un gel transparent pe ten si a inceput sa plimbe incet aparatul pe toata fata. Acesta emitea o lumina puternica, dar care nu ma deranja in nici un fel.

Tot tratamentul s-a incheiat cu un masaj facial foarte placut, cu emulsia hidroprotectoare cu aloe vera si spf 30 pentru a calma si revitaliza tentul si pentru a optimiza rezultatele.

Am plecat de la Nomasvello Oradea extrem de multumita de primul meu tratament facial si hotarata sa revin cat de curând, mai ales ca in cazul tratamentului de Fotorejuvenare faciala anti-pete sunt indicate mai multe sedinte pentru a avea rezultate optime.

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *