Halloween

pop_1498

pop_1520

pop_1534

pop_1606

pop_1637

pop_1670jacket: HERE | top: HERE

Nu is mare fan Halloween, de fapt, daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca am fost vreodata la vreo petrecere la care sa trebuiasca sa ma costumez. Dar hai sa ne intelegem, nu sunt nici impotriva, ci pur si simplu tot acest costumat ma lasa rece.

Rece m-ar fi lasat si anu’ asta, dar avea Raian un costum tare dragalas de schelet si ma gandeam ca ar fi interesant sa facem niste poze impreuna. N-am vrut sa ma complic prea tare asa ca mi-am luat doar un top imprimat de la H&M si ma gandeam ca o sa fie ok. Mi-am dat seama insa ca as avea nevoie si de putin machiaj scarry si cum eu nu sunt deloc talentata m-am gandit sa apelez la Andreea. Si daca Andreea imi face machiaj, m-am gandit ca ar fi pacat sa nu-mi fac si o freza mai interesanta asa ca am cooptat-o si pe Anto. Dar Andreea a zis ca ar fi bine sa apelam si la un fotograf sa iasa treaba bine si uite asa intra si Sorin in ecuatie. Ok ok, dar costumul meu e cam banal, adica toata lumea isi da interesul doar eu nu? Ia hai sa schimb si eu ceva pe ici pe colo, sau mai bine zis sa schimb aproape tot.

Si uite asa, de la hai ca facem ceva simplu am ajuns la pozat in padure, cu lumini si fumigene. In cazul in care va intrebati ce s-a intamplat cu Raian ca doar era vorba sa-l pozam si pe el, ei bine, costumul lui era prea simplist pentru povestea noastra, asa ca a ramas pe dinafara :)))

foto: Sorin Popa | make-up: Kiaari Andreea | hair: Antonela Cocean

Save

Share my post on:

2 thoughts on “Halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *