Idei de cadouri pentru Craciun la preturi accesibile

Uite ca revin pe blog cu un nou video. Daca data trecuta mi-a luat 2 zile sa-l editez, de data aceasta am terminat intr-o zi si jumatate. Singura problema e ca a iesit o zapaceala totala. Dupa ce am terminat de filmat, mi-am dat seama ca am uitat sa mentionez, la o mare parte din articole, de unde le puteti achizitiona. Am incercat sa o dreg cumva, adaugand un clip la final, pentru ca nu mai aveam lumina sa filmez din nou. Mi-am dat seama si ca am spus gresit numele unui magazin, si ca unele zone sunt supraexpuse si nu se disting detalii destul de importante, dar din pacate nu mai aveam ce sa fac.

Dupa vreo sapte ore de editat i-am dat export. Eram cam la limita, daca s-ar fi exportat in 45 min, asa cum zicea programul, as fi reusit sa-l postez chiar in acea seara. Dar ce sa vezi? Cand era aproape gata i-am dat escape pentru ca laptopul intrase in standby si s-a inchis fereastra de export. Nu-mi venea sa cred. Cat de idiot poate sa fie premier pro incat sa opreasca procesul de exportare de la un simplu escape… mooor!

Asadar, nu l-am mai postat aseara si m-am hotarat sa-l postez in seara aceasta. Am ajuns destul de tarziu acasa, eram iar la limita si de data aceasta, i-am dat iar export si ce crezi? Iar am dat escape… De data asta eu sunt proasta, ca ar fi trebuit sa-mi fie invatatura de minte de ieri.

Am reusit sa-l incarc intr-un tarziu, in jur de ora zece, doar ca sa-mi dau seama ca am o portiune care se repeta si una care ar fi trebuit scoasa din video. Fir-ar sa fie! Am incercat sa editez direct in youtube, iar acum astept sa vad ce se intampla pentru ca youtube inca imi proceseaza video-ul editat.

Gata, nu-mi mai plang de mila. Sa trecem la subiectul video-ului. E foarte usor sa alegi cadoul perfect atunci cand dispui de un buget nelimitat, dar nu e la fel de usor atunci cand trebuie sa imparti un buget redus astfel incat sa reusesti sa iei cadouri la zeci de prieteni si rude. Iti vin in ajutor, asadar, cu cateva sugestii, unele chiar foarte ieftine. Am ales cadouri incepand de la 6.5 lei si ajungand la 150 lei. Sper sa-ti fie de folos!

In cazul in care va place video-ul si doriti sa fiti la curent cu ce postez pe youtube, puteti sa-i dati un subscribe AICI.

esarfa si botosei : C&A | portofel: Meli Melo Paris

 

tablou: relaxareprinculoare.ro (in Timisoara pe Str. Gheorghe lazar nt.17 )

portofel si camasa barbati: C&A

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *