It was supposed to be an office outfit

DSC_3771

DSC_3846a

DSC_3866a

DSC_3875a

dress: HERE | bag: HERE | shoes: HERE

EN:

This was supposed to be an office outfit, and I promise, I really tried to keep it simple, but I guess  office outfits are just not my thing. I keep receiving messages from you, asking me to post outfits that could be worn at work and since I love you guys I gave my best to give you one. Well, I guess you could also wear this one but without the hat and earrings. What do you guys think? Would you wear this to work?

*

RO

Am vrut sa compun o tinuta de birou, simpla, in culori neutre fara inzorzoneli, da se pare ca nu pot. Pur si simplu nu pot. Probabil nu sunt facuta sa lucrez in birou si sa ma imbrac dupa un anumit cod vestimentar. Oricum, faza asta cu munca de birou e relativa, pentru ca sunt corporatii in care te poti imbraca cum doresti atata timp cat arati decent si sunt joburi care iti impun un cod vestimentar destul de strict. Eu sper ca sunt joburi la care ai putea adopta si tinuta din aceasta postare, ma rog, renuntand la palarie si cercei. Voi ce ziceti? Ati putea purta asa ceva la munca?

Share my post on:

7 thoughts on “It was supposed to be an office outfit

 1. Rodica says:

  Dacă tinuta ta din poza e un palton mov și o rochie dantela pe dedesubt, eu nu as merge astfel la birou de ex. Eu sunt mai clasica, tot urmăresc câteva bloguri pentru câteva idei de a ieși din clasic totuși sa rămân un pic în clasic, iar aceasta tinuta e mai mult ce as adopta pentru o seara la un vin la un eveniment mai festiv.
  Adevărul ca pana la urma fiecare are propriile standarde, nu suntem toți incluși în aceleași baremuri.
  Totuși aștept sa vad câteva ținute interesante la tine care sa la pot adopta și eu la birou 🙂

  • Laura says:

   Item-ul pe care il port e o rochie crapata pe picior, cu dantela pe dedesubt. O sa mai incerc sa realizez tinute pentru birou si probabil la un moment dat imi va si iesi :)))

 2. Cristina says:

  Si eu sunt de parere ca o rochie de dantela nu se potriveste cu o rochie de zi pt birou,chiar daca doresti sa iesi din zona clasica si sa nu ai o tunta uniforma si stearsa, chiar daca institutia respectiva nu impune un cod vestimentar strict., de ex. Corporatia pt care lucrez nu are un cod vestimentar strict si impus, sunt pers care adopta un stil sport sau orice stil personal este acceptat . Darrevenind la tinuta postata de tine azi nu cred ca se potriveste unui cod vestimentar office :oricat de permisiv ar fi acel cod 🙂 . Cred ca o rochia de dantela da mai mult o nota de seara, usor sexy, de asemenea cred ca nici machiajul nu e potrivit pt o zi la birou .

  • Laura says:

   Mersi draga. Data viitoare cand mai incerc sa obtion o tinuta de birou o sa ma asigur ca las dantela si rujul de femme farale acasa ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *