Kate Spade New York Agenda

Gasiti agenda AICI, impreuna cu multe alte obiecte dragute pentru birou

Am asteptat cu nerabdare sa se incheie anul 2016 pentru a-mi schimba agenda. Da stiu, sunt o ciudata, dar am facut o obsesie pentru agende. Ma ajuta sa ma organizez mult mai bine si am impresia ca odata scris un task in agenda, parca ma obliga sa il duc la bun sfarsit. Cu alte cuvinte nu-mi place sa-mi inchei ziua fara a bifa tot ce e trecut la “To Do List”.

Inca de anul trecut stiam care va fi urmatoarea mea agenda si am fost mega entuziasmata cand in sfarsit a ajuns in mainile mele (o gasiti si voi AICI). Am fost extrem de uimita si incantata cand am vazut cat de frumoasa e la interior si cata atentie a fost oferita la detalii.

*

Primu lucru pe care il gasesti cand o deschizi e un buzunarel, perfect pentru a tine corespondenta, facturi sau tot felul de biletele.

Urmeaza doua calendare (pe anul 2017 si anul 2018), doua pagini pe care sa-ti treci aniversarile din fiecare luna, o pagina cu toate sarbatorile si cateva pagini pentru notite.

Pentru fiecare luna in parte ai cateva idei cu activitati pe care le-ai putea face, trecute sub titlul “THIS IS THE MONTH TO…”, activitati pe care eu una le gasesc tare dragute.

Urmeaza un tabel cu fiecare zi din luna in curs, pe care iti poti trece diferite lucruri importante, iar in colt ai si cate un calendar pentru luna de dinainte si de dupa.

Urmeaza doua pagini atribuite unei saptamani. Dupa parerea mea e cam putin (zise mega ocupata de mine), pentru ca sunt doar 7 randuri atribuite fiecarei zi si nu sunt trecute orele, dar pentru o persoana cu mai putine task-uri zilnice, e suficient.

Dupa fiecare luna urmeaza doua pagini pentru diferite notite

 

In cazul in care va intrebati de ce nu e nimic trecut in agenda mea pe luna ianuarie, trebuie sa recunosc ca inca nu mi-am facut “curaj” sa scriu in ea :)))). Da, e super haios, dar mi se pare atat de frumoasa incat nu vreau sa o stric. Probabil e o chestie “ceausista” care inca mi-a ramas intiparita in creier. Tin minte ca la gradinita aveam o gramada de jucarii frumoase puse in vitrina, dar cu care nu aveam voie sa ne jucam, ca sa nu le stricam. Asa si cu agenda mea, tot aman momentul in care sa pun pixul pe ea si probabil va sfarsi ca display pe masuta din living sau pe birou. Trebuie sa recunosc ca nici spatiul de doar sapte randuri alocat fiecarei zile nu ma incanta deloc. Mi-am gasit in schimb un planer de la Stradivarius care mi se pare super util si pe care am dat mai putin de 20 lei. Vi l-am prezentat in ultimul video de pe youtube, impreuna cu alte lucruri luate la reducere (gasesti video-ul AICI).

Share my post on:

One thought on “Kate Spade New York Agenda

  1. Maria says:

    Ha ha ha!!! :)) Nu esti singura careia ii e mila sa scrie intr-o agenda, pentru a nu o strica! Ultima mea agenda, cu Minnie, a stat mult timp la loc de cinste, pana mi-am facut curaj. E bine ca nu e datata si o pot folosi pana la ultima pagina! Have a nice day! ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *