Lace skirt

I had so much fun at this photo shoot! 

makeup by Raluca Mohan

shirt/ camasa: sheinside (buy HERE)
skirt/ fusta: custom made/ facuta la croitor
clutch/ geanta: custom made/ facuta la comanda
shoes/ saboti: local boutique
necklace/ colier: H&M

I love to take photos with my friends, but too bad that I can do that only in Oradea, coz there is where my best friends are. This photos were taken before I went in vacation but I didn’t get to post them until now. Hope you like them! And see, when I’m with friend and I have fun I smile. Some people told me I should smile more often, and I told them that I smile if I have a reason.
*
Imi place enorm sa ma “trag in chip” impreuna cu prietenele mele. Se intampla destul de rar, de obicei cand sunt la Oradea pt. ca acolo am cateva prietene carora le place sa se dea fotomodeale ca si mine si impreuna ne distram de minune. Am niste prietene extrem de frumoase, nu credeti? Si cum cine seamana se aduna…intelegeti nu…imi place si mie sa ma cred frumoasa, insa de la a crede la a fi e cale lunga :).  Pozele sunt facute inainte sa merg in concediu de aceea arat la fel de alba ca si cladirea din spatele meu, dar lucrurile nu stau mai bine nici acum. In concediu nu am prea apucat sa ma prajesc la soare deoarece doi indivizi, unul mic si agitat si altul mai mare si stresat (si mai bronzat ca mine) imi tot intrerupeau sedintele de leneveala la soare. Mda, sa mergi in concediu cu un copil de un an, un sot care mai mult te incurca decat te ajuta si un frate aerian nu ii cea mai buna idee. Dar per ansamblu ne-am simtit bine, nu degeaba am stat doua saptamani.
Don’t forget about the CHOIES GIVEAWAY!!!

Share my post on:

28 thoughts on “Lace skirt

  1. aviva says:

    Buna ,,bonita,,, nu am mai intrat de acum long time la tine pe blog si vreau sa spun ca am ramas placut surprinsa de postari, lookuri si poze. Tine-o tot asa! P.S.: imi plac ffff mult sabotii, ce marime porti?

    • Living_in_aShoe says:

      Hello! Long time no see, sau mai bine zis no heard. Ma bucur ca iti plac ultimele postari. Acum ca a mai crescut un pic Raian am mai mult timp de blogging. Sper sa te aud mai dees de acum incolo. Eu port de obicei 37 – 38 la incaltaminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *