Make-up by Claudia Nita + GIVEAWAY paleta Naked

Pentru inscrierea la GIVEAWAY tot ce aveti de facut e sa va abonati la canalul meu de youtube si sa lasati un comentariu la oricare video postat in luna martie (CLICK AICI). Gasiti toate detaliile concursului la finalul clipului.

Am fost super incantata in momentul in care Claudia Nita (click AICI pt. canalul ei de youtube) m-a contactat pentru o colaborare. O urmaream deja de ceva vreme pe youtube si stiam cat este de talentata. Propunerea a picat la fix, pentru ca tocmai ma pregateam sa lansez un nou giveaway si imi doream sa ofer o paleta Naked la alegere. Am rugat-o asadar, sa realizeze un machiaj cu ajutorul acestei palete si, din punctul meu de vedere, a iesit o minunatie.

Acesta este  prima colaborare pe care o am cu un alt vlogger, dar este si pentru prima data cand apar in social media fara un strop de machiaj pe fata. Daca in timpul zilei ies fara probleme din casa nemachiata, pe retelele de socializare am evitat acest lucru. Uite ca mi-am facut totusi curaj de dragul vostru, pentru a vedea cat de mare este transformarea atunci cand ajungi pe mana unui make-up artist talentat.

Share my post on:

5 thoughts on “Make-up by Claudia Nita + GIVEAWAY paleta Naked

 1. Suciu Teodora says:

  WOW!!!😱Deci ii superrr machiajul, si iti sta atat de bine cu nuanta aceea de ruj…ii asa de cute!😇Aaa…si paleta mea preferata de la Naked este Naked2…
  Kisses 😘💋

 2. Davidoaia Madalina says:

  Buna, draga mea, te urmaresc de foarte mult timp si imi place super mult stilul tau, ma bucur tare mult ca acum s-a ivit acest giveaway. Mereu machiajul e mai usor cand ai produsele potrivite la indemana. Mi-ar placea paleta Smokey <3

 3. Ramona says:

  Iti sta foarte bine cu acest machiaj,Claudia este foarte buna in ceea ce face,iar paleta care imi place este naked 2.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *