Mega reduceri de toamna

 

RO:

Ai la dispozitie 3 zile sa-ti actualizam graderoba de toamna cu piese trendy si de calitate la o reducere de 20 – 25%, iar cu cat cumperi mai mult cu atat discountul este mai mare. Aduna-ti asadar prietenii si familia si plasati impreuna o comanda, pt a va bucura impreuna de o super reducere. Aveti reducere de 20% pentru comenzi sub 500$ si 25% pentru comenzi de peste 500$Puteti beneficia de aceasta promotie la mii de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si chiar si la articole pentru casa (CLICK AICI pentru a vedea toate produsele la promotie). Tot ce aveti de facut e sa folositi codul EOTS17 si sa va bucurati de reduceri in functie de suma cheltuita. Vestea buna este ca aceasta promotie se cumuleaza cu reducerile deja existente, asadar puteti ajunge la reduceri de pana la 77%.

De regula, cand apar astfel de reduceri pe shopbop, brandul Chanel este exclus din promotie, dar de data aceasta mare mi-a fost fericirea sa aflu ca a fost si el inclus. Mi-am achizitionat o brosa superba, cu cele doua C-uri clasice ale renumitului brand, pe care mi-o doream de tare mult timp. Inca nu-mi vine sa cred ca am reusit sa pun mana pe ea, ma declar. asadar, pe deplin multumita de aceasta sesiune de shopping la mega reduceri..

SHOP HERE / CLICK AICI PENTRU A CUMPARA

 

N-are rost sa ma ascund dupa deget, este deja foarte bine cunoscuta obsesia mea pentru genti, asadar nu aveam cu sa fac aceasta postare fara sa mentionez si cateva genti care, cred eu, isi merita pe deplin banutii. (CLICK AICI pentru a vedea toate gentile)

1. SHOP HERE          2. SHOP HERE          3. SHOP HERE
4. SHOP HERE          5. SHOP HERE          6. SHOP HERE

Am facut si o mica selectie de incaltaminte , in ideea in care v-ati putea face si o parere despre ce se va purta in sezonula cesta

1. Shop HERE         2. Shop HERE         3. Shop HERE          4. Shop HERE

Nu toate brandurile sunt incluse in promotie, asadar cititi cu atentie detaliile campaniei AICI.

 Promotia se va incheia pe 30 noiembrie 2016 la ora 06:59.

SPOR LA SHOPPING!!!

*

EN:

I’m so happy to announce you that my favorite online store has some great sales going on. We’re talking about 20 % – 25% off on anything you want: bags, shoes, clothes, accessories and even books or gadgets. You want it, they have it, just use the code EOTS17 and they can be yours for 25 % less than the initial price. I’ve made a small selection for you, but they have thousands of products on their  site and you can see all of them HERE.

Exclusions are applied and some brands aren’t included in this sale, that’s why you should check all the details of this promotion HERE.

The sales just started and will end September 29th, 2017, at 11:59pm PT..

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *