Mici schimbari

sweater (pulovar): HERE | pants (pamtaloni): H&M | bag (geanta): HERE

check out the Zaful spring summer collection HERE

De ceva vreme tot incerc sa-mi revigorez putin stilul vestimentar si sa incerc noi combinatii. Initial m-am gandit sa pozez acest pulver cu o fusta gri si ciorap negru ( cam ASA CEVA), dar m-am hotarat pe ultima suta de metri sa schimb combinatia, si sa merg pe ceva ce nu am mai incercat pana acum. Asadar, am optat pentru o pereche de pantaloni care sa-mi scoata formele in evidenta, ceea ce nu am fai facut pana acum. Probabil din cauza ca nu eram obisnuita sa am un posterior, dar acum, dupa sarbatori pot sa spun ca am ceva “junk in my trunk”, probabil putin mai mult decat mi-as fi dorit :))).

Oricum , stilul asta clar nu e de mine, am postat pozele just for fun, dar nu cred ca voi mai aborda curand un look cu crop top si pantaloni care sa se muleze in halul asta pe posteriorul meu, parca e putin prea indraznet pt. mine.

Sunt singura care se simte uneori blocata intr-o rutina vestimentara din care si-ar dori cu ardoare sa evedeze? Problema e ca de fiecare data cand fac o noua incercare, remarc ca nu ma simt comfortabil si revin incet, dar sigur la combinatiile mele clasice.

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *