Noua achizitie

top and skirt set: HERE | bag: HERE | shoes: HERE | shades: HERE

Multa vreme am incercat sa stau departe de gentile Michael Kors, in primul rand pentru ca toata lumea le purta si in al doilea rand, pentru ca mi se parea ca deja s-a format un stereotip al femeii care poarta o geanta de la acest brand. Mi se pare insa ca in ultima perioada toata aceasta isterie legata de gentile Michael Kors s-a mai diminuat (acum suntem in era Gucci) si parca nu le mai vezi la tot pasul. A venit asadar timpul  sa le port si eu :))))

Prima geanta Michael Kors mi-am cumparat-o acum multa vreme, cam cu un an inainte sa inceapa nebunia, dar din fericire nu se incadra in gentile lor clasice, asadar am putut sa o port linistita, pentru ca nici macar nu se mai producea.

A doua mi-am luat-o in iarna, si este un rucsac cu tinte (il puteti vedea AICI) care a fost tare popular la vremea respectiva, dar mi-a placut atat de mult incat nu i-am putut rezista.

Iar acum a venit momentul sa-mi achizitionez a treia geanta Michael Kors, aceasta minunatie mica, roz, pe care pur si simplu o ador. Are marimea perfecta, suficient de mare incat sa-mi incapa portofelul si lucrurile esentiale, dar suficient de mica incat sa nu car dupa mine toate prostiile de care nu am nevoie.

Fotografiile au fost facute la Galeria Jecza.

 

Share my post on:

2 thoughts on “Noua achizitie

  1. Elena Alexii says:

    De când te urmăresc am început să mă înnebunesc după diferite feluri de saboți 😍 Ești foarte frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *