Palton zara

coat: Zara | shirt: similar here | jeans: Similar here | bra: HERE | choker: HERE | bag: HERE | sunglasses: HERE

In fiecare iarna, cand incep reducerile la Zara, vanez cu ardoare paltoanele. Imi cumpar de obicei unu singur si caut modele clasice, pe care sa le pot purta ani la rand. Anul trecut am gasit unu maro (puteti sa il vedeti AICI) de care am fost super incantata si pe care l-am purtat non-stop iarna trecuta. Anul acesta l-am gasit pe cel din pozele de azi. L-am vazut inca de dinainte sa inceapa reducerile, dar am avut rabdare si cu putin noroc l-am luat la aproape jumate din pretul initial. In cazul in care doriti sa vedeti ce altceva mi-am luat la reducere am un video pe youtube, il gasiti AICI. (P.S. Puteti castiga si o geanta de 300 $, toate detaliile sunt in video)

Nu se prea intampla sa-mi iau paltoane la pret intreg, pentru ca mi se pare ca au niste preturi extrem de mari si unele incep sa se scamoseze dupa cateva purtari. Din pacate hainele din ziua de azi nu mai sunt facute sa te tina o viata si risti ca dupa 3-4 purtari sa se transforme in carpe. Am patit chestia asta cu un palton luat acu’ 3 ani.  Pretul initial era de 450 lei si am fost foarte tentata sa-l cumpar, dar ca norocu m-am abtinut. L-am gasit dupa o luna- doua la reducere si am dat doar 100 de lei pe el. Si ce crezi? Atata si merita. Pentru ca dupa doar o luna de purtare intensa era tot scamosat. Cu siguranta daca as fi dat 450 lei pe el si s-ar fi distrus dupa doar o luna as fi fost tare dezamagita. Dar dand doar 100 lei si purtandu-l aproape zilnic, am considerat ca mi-am scos investitia. De aceea astept cu rabdare reducerile si chiar daca imi iau teapa cu vreun articol, macar stau linistita ca nu am dat 400 – 600 lei pe el.

Lasand paltonul la o parte, vreau sa va spun cateva chestii si despre ochelarii pe care ii port in pozele de azi. Partea interesanta e ca sunt facuti din lemn, dar pe mine m-a atras foarte mult forma masculina, patrasoasa pe care o au. Mi se pare ca ma prind tare bine genul acesta de ochelari. Daca va plac si voua ii gasiti pe woodzee.com, impreuna cu alte minunatii lucrate din lemn.

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *