Prima sedinta de cavitatie – impresii

dsc_4464-copy

In caz ca ma urmariti pe snapchat (laura_charaba) stiti deja ca ma chinui de mai bine de un an sa scap de grasimea din zona abdomenului.

Cu multa sala si un regim alimentar echilibrat am reusit sa scap de o buna parte din ea, dar inca nu am ajuns la rezultatele pe care mi le doresc. Si cum am inceput sa-mi pierd deja rabdarea am inceput sa caut si alte metode pa langa sala si regim alimentar. M-am documentat cateva zile bune si am ajuns la concluzia ca sedintele de cavitatie m-ar ajuta cel mai bine. De ce? Pentru ca este o metoda (eficienta, zic ei) de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate. Ce inseamna asta? Ca pot sa fac tratamentul localizat, adica strict pe zona abdomenului si sa scap de grasimea din aceasta zona.

Ok… Primu pas il rezolvasem. Urma sa gasesc un salon in zona mea care ofera astfel de tratamente. M-am hotarat asupra salonului Noa, pentru ca avea un pret destul de bun, plus ceva reduceri la pachete, deci ieseam chiar ok.

Am sunat, m-am programat si m-am prezentat la tratament. Putin sceptita, trebuie sa recunosc, pentru ca instructorul meu imi tot spunea ca nu exista scurtaturi spre un corp perfect. Cred si eu ca nu exista, dar nu o luam ca pe o scurtatura ci doar ca pe un ajutor. Si ghici ce? Am avut dreptate! Chiar a functionat!!! Am reusit sa scad 3 cm din zona abdomenului intr-o singura sedinta.

Am ajuns la salon, am fost masurata si in urma masuratorii aveam 72 cm. De regula aveam 70, dar probabil eram putin mai pufoasa in ziua aia din cauza ca retinusem ceva apa. Am inceput procedura cu impachetari cu alge si m-au pus la caldurica intr-un tunel cu inflarosu timp de 45 min, timp in care, am si motait un pic. Aceste impachetari ajuta printre altele la reducerea in greutate, eliminarea toxinelor din corp si imbunatatesc aspectul pielii.

dsc_4386

dsc_4375

Dupa aceasta a urmat sedinta propriuzisa de cavitatie. Este un tratament placut, deloc dureros, care dureaza 30 min. Din ceea ce am citit pe net, am inteles ca terapia cu cavitatie distruge pe loc si permanent celulele grase , aceastea, odata distruse si eliminate cu ajutorul ultasunetelor nu se mai refac, rezultatul devenind astfel definitiv.

dsc_4436

In ultima faza a tratamentului am avut parte de un drenaj limfatic (45 min), deoarece trebuia sa scap de toate grasimile si colesterolul descarcate in rinichi si ficat in urma cavitatiei. In urma tratamentului este nevoie de un regim alimentar echilibrat, sarac in grasimi saturate, tocmai pentru a elimina treptat toate acele grasimi, “desprinse” in urma cavitatiei. Sunt indicate si sedintele de cardio, sau de sauna, pentru a elimina toxinele prin transpiratie, precum si consumul de minim 2 litri de apa pe zi.

dsc_4398

Cand totul a fost gata a urmat o noua masuratoare si surpriza, aveam doar 69 cm in jurul taliei, scapasem de 3 cm (si 1,5 in zona abdomenului inferior). Cei 69 cm s-au pastrat si in zilele urmatoare, deci nu o a fost doar o chestie de moment. Raportat la dimensiunea mea normala de dinainte de cavitatie, adica 70 cm, putem concluziona ca am reusit sa scap doar de 1 cm, dar pentru mine e mai mult decat minunat. Cu cat depunerile de grasimi sunt mai mari, cu atat scazi mai mult in centimetri, putand sa se ajunga pana la 2-6 cm/sedinta

dsc_4466

dsc_4468.

Sunt indicate 6-10 sedinte/zona la intervale de 7-10 zile, asadar cu siguranta voi repeta tratamentul. Sper sa reusesc sa mai scap de aprox. 3 cm, dar va voi tine la curent.

 Salonul Noa ii gasiti in Timisoara, pe strada Ciprian Porumbescu nr. 104 si ii recomand din tot sufletul. Este un salon modern cu personal extrem de amabil si cu preturi accesibile. O procedura de cavitatie costa spre exemplu 180 RON, dar au si pachete cu mai multe sedinte, la preturi foarte atractive.  In aceasta perioada (pana in 20 nov.) au si o reducere de 15 % la toate procedurile, asadar e momentul perfect sa le incercati si voi! In caz ca v-am facut curiosi, gasiti AICI lista de preturi.

Save

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *