Pulovar de casmir la pret accesibil

Textil House pulovar de casmir la pret accesibil

pulovar de casmir la pret accesibil

pulovar de casmir la pret accesibil: Textil House (second hand)

La mine, se pare ca, inca mai sunt copacii infloriti :))). Ce sa-i faci, asta patesti cand nu reusesti sa editezi pozele la timp. Bine ca nu am pus poze cu nameti :P.

Da, imi cer iertare pentru intarziere si trec mai departe la a ma lauda de una singuta. Nu de alta, dar sunt tare mandra de mine pentru expeditiile din ultima perioada in necunoscuta si minunata lume a magazinelor second hand. La ultima incursiune am dat peste acest pulovar de casmir la pret accesibil, de care sunt extrem de incantata. Am dat doar 13 lei pe el si l-am gasit in unul din magazinele Textil House. Trebuie sa recunosc ca aceste magazine se numara printre preferatele mele atunci cand vine vorba de haine la mana a adoua, de fiecare data gasesc ceva dragut. Intr-adevar, preturile sunt putin mai mari, dar mereu baga reduceri si uneori au toata marfa la doar 5 lei.

Iti las mai jos si un clip in care iti arat toate hainele achizitionate in ultimul timp din magazinele second hand, sper sa te motive sa iesi si tu cat de curand la vanatoare de comori prin magazinele second hand de la tine din localitate:

 

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *