O salopeta alba si cateva mici barfe

salopeta alba

dsc_3902a

dsc_3915a

dsc_3917a

dsc_3930a

dsc_3940romper (salopeta): HERE | sandals (sandale): similar HERE | bag: HERE | shades: similar HERE

Cred ca scriu degeaba articolul din seara aceasta, pentru ca, din cate am vazut, singurul subiect interesant la ora actuala e doar divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Probabil daca vi-as fi spus motivul divortului ar fi fost o postare foarte accesata, da’ nu-l stiu si sincer, nici nu ma intereseaza.

Tot ce stiu e ca vedetele astea daca n-au 2-3 divorturi la activ nu-s chiar vedete. Tra’ sa treci prin cateva divorturi serioase ca sa fii bagat in seama pe la Hollywood. Eu una cred ca se va da cat de curand o noua lege, in care sa nu mai fie nevoie sa te casatoresti pe viata. Faci doar un contract pe cativa ani (sau luni in cazul in care te stii mai capricios) si pe urma gata. Daca te simti bine cu sotul/sotia prelungesti contractu, daca nu, o lasi moarta. Imi si imaginez doua vedete intalnindu-se intamplator intr-un magazin de mare fitza, cand una intreaba “si cu X cum o mai duci? Mai sunteti impreuna”, cealalta raspunde: “nu draga, ne-a expirat contractul acu un an”. Ah daa, si ofiterul starii civile: “Cetatene X-ulescu, esti sigur ca vrei s-o iei pe cetateana Y-ulescu sa-ti fie nevasta timp de cinci ani, dupa care va impartiti civilizat casa, catel si purcel?”

Lasand gluma la o parte, treaba e serioasa si chiar trista as putea spune, mai ales ca la mijloc mai sunt prinsi si copiii. E pacat sa vezi ca tot mai putini oameni reusesc sa stea cu partenerul lor o viata intreaga. Suntem mereu in cautarea fericirii si avem impresia ca o vom gasi oriunde altundeva, cand de fapt ea zace inauntru nostru si in lucrurile mici care deja fac parte din viata noastra.

Na uite ca pana la urma s-o transformat si postarea mea in stire de tabloid. Sa trecem insa la lucruri mai importante, si anume tinuta de azi. Chiar daca pare ca port o rochie, este de fapt o salopeta. O salopeta alba, frumoasa, de care o sa-mi fie tare dor pana vara viitoare, dar sper sa mai profit de cele cateva zile caldute care ne-au mai ramas si sa o mai port macar odata.

Save

Save

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *