Shopping la Kapa Center Timisoara

colanti tricotati cum purtam paltonul roz

cum purtam pantalonii din tricot

palton kapa Timisoara

kapa center timisoaracoat: Kapa Center timisoara | sweater: HERE | pants: H&M | beanie: similar HERE

Inainte sa aruncati cu pietre si vorbe urate dupa “nadragii lui bunicu”, tin sa precizez ca m-am documentat si chiar sunt in trend. Documentatu a constat intr-o tura facuta in Zara, pentru ca daca Zara are ceva asemanator inseamna ca “se poarta”. Si daca ma intrebati de unde am venit cu concluzia asta stupida, va informez ca e regula de aur a mall-ului, si daca ati fi fost moliste adevarate ar fi trebuit sa stiti deja.

Dar sa lasam nadragii si sa trecem la treburi mai serioase, adica la superbul palton pe care il port. Esti convinsa ca e din Zara, nu? Ha, nici vorba! E din Kapa Center Timisoara (si aici cele care sunt din Timisoara vor avea un mic soc). De ce? Pt ca acest Kapa, e un centru comercial mai mititel, care de cand cu marele mall a cam fost uitat de fitzoasele din Timisoara. Dar eu cum nu sunt fitzoasa, ci prefer sa fiu practica, continui sa-mi cumpar haine de acolo din simplul motiv ca sunt mai ieftine, dar la fel de frumoase.

Share my post on:

6 thoughts on “Shopping la Kapa Center Timisoara

  1. baloi claudia says:

    Bună. Ițarii sunt superbi și pe cât sunt de superbi pe atât cred ca sunt de practici. Nici paltonul nu se lasă mai prejos. Deci cu drag as purta ținuta. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *