Steaua Ariesului, comuna Albac

 

44

Steaua Ariesului

coat: Zara | jeans: similar HERE | boots:  bon Prix | hat: HERE

Acu’ 2 saptamani am avut parte de un weekend minunat, petrecut la pensiunea Steaua Ariesului in comuna Albac. Ne-am bucurat din plin de zapada, pentru ca din pacate, in Timisoara n-am avuta parte de ea. Am fost si la Arieseni pentru a schia si m-am bucurat enorm sa vad cat de repede s-a obisnuit Raian cu schiurile.

Trebuie sa va spun ca Albacul este si satul copilariei mele, un loc in care am adunat o gramada de amintiri frumoase si in care mi-am petrecut aproape toate vacanele de vara. Ma intorc in acest loc cu mare drag de fiecare data. Chiar daca as putea sa stau in casa bunicilor, de obicei alegem sa stam la pensiunea Steaua Ariesului, pentru ca conditiile de cazare sunt impecabile, dispune de piscina interioara, piscina exteriora (functioneaza doar pe timpul verii), sala de fitnes si jacuzzi. Pe langa aceasta, se intampla destul de rar sa mergem singuri, ne strangem de obicei mai multe familii cu copiii si ar fi pacat sa ne rupem de ei si sa stam in casa bunicilor mei.

Chiar daca bunicii mei nu mai traiesc, imi face o mare placere sa colind ograda si dealurile pe care mi-am petrecut o mare parte a copilariei, imi trezesc atat de multe amintiri. Anul acesta l-am dus pe Raian sa se dea cu saniuta pe aceleasi dealuri pe care ma dadeam si eu pe cand eram copil si m-am bucurat sa revad Albacul acoperit de zapada, asa cum nu-l mai vazusem de foarte multi ani.

Din pacate imediat dupa mini vacanta noastra ne-a prins o raceala destul de urata. Raian a scapat cu bine, eu inca ma mai recuperez si din pacate mi-am pierdut vocea cu totul. As fi vrut sa ma tin de program si sa incarc un video pe saptamana pe youtube, dar din pacate, pana imi revine vocea voi ramane restanta 🙁

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *