Evenimentul StylishCircle

dsc_7929b

Uite ca mi-a venit si mie randul sa scriu cate ceva despre evenimentul StylishCircle, eveniment la care m-am simtit extrem de bine si unde am cunoscut o gramada de oameni minunati.

O sa incep cu inceputul, si anume sa va explic ce este stylishcircle.ro. StylishCircle este noua aplicatie de modă, in care utilzatorii  pot descoperi produse si branduri fashion, pot sa creeze tendinte, castigand in acelasi timp puncte și carduri cadou. Cu alte cuvinte puteti incarca tinute personale sau sa realizati colaje petru care veti fi recompensati cu puncte, care ulterior se pot transforma in vouchere de cumparaturi. Sau puteti pur si simplu sa cautati tinute care sa va inspire. Spre exemplu daca nu stiti exact cu ce anume sa purtati minunatul pulovar rosu, primit cadou de la prietena cea mai buna, puteti sa dati un search pe site si veti descoperi o gramada de tinute care sa va inspire.

Buuun, sa trecem la eveniment. Ne-am dat intalnire cu totii in jurul orei 12 la Club Alt unde am socializat in compania unor bunataturi de la Senneville. A urmat o scurta prezentare a site-uli stylishcircle.ro si a echipei din spatele lui si o prezentare de moda cu tinute Tudor Personal Tailor. De acolo am plecat spre sala de fitness SmartFit 2, unde nu am stat degeaba ci mi-am facut antrenamentul de brate peste care sarisem in saptamana respectiva.

dsc_7734

Tudor Personal Tailor

costumele Tudor Personal Tailor

 

pajituri Senneville

bunataturile cu care ne-au rasfatat cei de la Senneville

SmartFit Studio 2

Urmatoarea oprire a fost pista de karting unde, desi la inceput am fost destul de sceptica, am prins un curaj fantastic si chiar am reusit sa plec acasa cu marele premiu, un manual de gemologie și un breloc din argint 925 oferit de Bijuteria Noblesse

Red Motors karting Timisoara

20161008_191642

Seara ne-am vazut din nou la Club Alt, pentru ca, cum altcumva sa incheiem ziua, decat cu o super petrecere petrecere.

bad_3920

dsc_8460

dsc_8514

Cum orice zi buna incepe cu o cafea buna, dimineata urmatoare am fost invitati la o degustare de cafea la Aethernativ si am continuat cu o serie de poze in Piata Unirii. Ne-am luat cu tristete la revedere unii de la altii, dar cu speranta ca vom relua experienta si la anu’, cand StylishCircle va implini un an.

intalnire stylishcircle

dsc_8689

Am primit si o punga plina de chestii misto de la Cupio, Ciocolateria Leonidas, Optica Eugen, Beauty Box, Senneville si SmartFit.

Save

Save

Save

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *