Superba mea geaca de piele Exclusives

dsc_8101aa

dsc_8259a

dsc_8292a

geaca de piele exclusives

dsc_8284a

dsc_8295

jacket: HERE | pants: similar HERE | sweatshirt: H&M | bag: HERE | shoes: HERE

S-a nimerit ca in aceasta postare sa port doua article pe care pursi simplu le ador. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, cred ca sunt articolele mele preferate din acest sezon. Cred ca v-ati prins deja ca este vorba despre geaca de piele si botinele  cu catarame.

Sa incepem cu geaca. Am gasit-o pe exclusives.ro si trebuie sa recunosc ca nu mi-a fost usor sa o aleg. Au o gramada de geci superbe (le gasiti pe toate AICI) si mi-a fost aproape imposibil sa ma limitez la una singura. Se pare insa ca am facut alegerea corecta pentru ca mi-a admirat-o foarte multa lume si a furat foarte multe priviri atunci cand am purtat-o. Eu va propun sa le faceti si voi o vizita celor de la exclusives.ro (click AICI) mai ales ca pana in 20 noiembrie au reduceri la o gramada de articole.

Buuun! Am terminat cu geaca, sa trecem la botine. De cand le-am primit, adica aproape doua saptamani, nu trece zi sa nu mi le admire cineva, sau sa intrebe de unde sunt. Iata ca a venit momentul sa dezvalui misterul. Le gasiti AICI si chiar daca nu beneficiaza de un pret special de Black Friday, parerea mea e ca isi merita toti banutii.

Save

Save

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *