Tinuta pijama

DSC_0852a

DSC_0856a

tinuta pijama

DSC_0923apants: HERE | top: HERE | bag: HERE | shades: C&A | necklace: similar hERE

Primu lucru cand m-a vazut prietena mea imbracata asa a fost sa ma intrebe “ce-i cu pijamalele alea pe tine?”. Am ras si i-am spus ca mi-a fost lene sa ma mai imbrac si am iesit din casa cu ce aveam pe mine.
Adevaru e ca pentru asta mi-am si luat pantalonii astia, pentru zilele lenese de vara, cand nu am chef sa-mi bat capu cu epilatu mararului de pe picioare, dar nici sa ma topesc de cald intr-o pereche de blugi. Daca esti fata stii despre ce vorbesc… iar daca esti barbat si ti se pare ca toata chestia asta cu epilatu e putin cam tmi, imi pare rau sa te readuc la realitate, dar din pacate, noua femeilor, inca ne mai creste paru pe picioare
Lasad la o parte pilozitatile si revenind la tinuta, mie una chiar imi plac hainele cu aer pijamalesc. Nu-mi plac insa deloc costumele acelea din matase, in dungi, care arata exact ca o pijama, blech! Cred ca ii bine sa avem si o limita cand vine vorba de acest trend, pentru ca putem cu usurinta sa cadem in ridicol. Pantalonii imi plac mult pentru ca sunt dintr-un material usor si subtire, perfect pentru zilele calduroase de vara.

Save

Save

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *