Today is about accessories

blazer: similar HERE | jeans: similar HERE | bag: here | shades: HERE | Shoes: Tezyo | watch: here

In tinuta de azi accentul cade pe accesorii, asadar le voi lua pe fiecare in parte. Voi incepe cu cel mai evident, si anume, geanta.  Imi doream de foarte mult timp o geanta rosie, iar aceasta mi se pare perfecta, mici prea mare, nici prea mica. Anul acesta magazinele au fost invadate de piese rosii, deci nu a fost foarte greu sa o gasesc.

Urmatorul accesoriu despre care vreau sa va vorbesc este minunatul meu ceas Daniel Wellington. Mi se pare atat de finut si elegant, perfect pentru orice tinuta. Este al 4-a ceas pe care il am de la Daniel Wellington si sunt tare multumita de toate patru. Puteti sa va achizitionati si voi ceasul preferat, cu o reducere de 15% folosind codul charaba15 pe site-ul lor (link sub poze).

Un alt accesoriu despre care vreau sa va vorbesc sunt ochelarii de soare. Nu-i asa ca sunt superbi? Sunt de la Dolce and Gabbana si i-am gasit in Arad, la optica Veszi. Daca va intrebati cum de am ajuns eu la un magazn de optica din Arad, ei bine, eram in trecere si stiam ca voi gasi acolo o pereche de ochelari, in editie limitata, tot de la Dolce and Gabbana. Cei care ma urmariti pe instagram (laura_charaba) sau facebook, probabil ati si vazut live-ul si ati admirat impreuna cu mine minunatia de ochelari. Sunt doar 200 de perechi de ochelari din acel model in intreaga lume, iar una dintre ele este la Arad, la optica Veszi.

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *