Topul cu volanase, noua mea obsesie

top: HERE | shorts: HERE | bag: Chanel  | shades: HERE | shoes: HERE

In fiecare sezon apare cate un trend pentru care fac o adevarata obsesie. De data aceasta este vorba despre topurile sau rochiile cu volanase. Pur si simplu nu ma pot abtine, imi cumpar in nestire topuri si rochii cu volane peste volane. Sunt constienta ca la um momenr dat acest trend va disparea in neant, dar asta nu ma impiedica sa-mi umplu dressing-ul cu volanase dragalase.

Topul involanat pe care il port in postarea de azi este o achizitie recenta, si sincer, cred ca e cel mai frumos top cu volanase din garderoba mea.  L-am pozat pe strazile Budapestei si lumea se oprea sa se uite la mine facand poze, deci cu siguranta a atras o multime de priviri. Ca de obicei, atunci cand vine vorba de chicwish, topul este foarte bine lucrat, dintr-un material de calitate si cu un croi tare dragut. Sunt sigura ca il voi purta enorm vara aceasta.

Trecand mai in jos, la partea de incaltaminte, port din nou o pereche de saboti. De data aceasta cu toc subtire. Sunt primii saboti cu toc subtire din garderoba mea si ii ador pur si simplu. Sunt destul de comozi, chiar daca au tocul foarte inalt, asadar cu siguranta vor fi una din piesele de rezistenta din garderoba mea in aceasta vara. Daca iti plac si tie ii gasesti AICI intr-o gramada de culori frumoase.

 

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *