Urban Decay la Fashion Fridays

dsc_4337

Acu’ sase – spte ani, cand ma luase si pe mine valul machiajelor, imi doream cu ardoare un produs de la Urban Decay, si anume baza de machiaj pentru ochi Primer Poison, pe care o vedeam laudata peste tot pe youtube. Din pacate nu aveam Sephora pe atunci in Timisoara si nici nu o puteam comanda online, asadar am fost nevoita sa astept prima deplasare in afara granitelor. S-a meritat insa asteptarea pentru ca din acel moment m-am indragostit iremediabil de acest brand. Primerului i s-a alaturat in scurt timp paleta Naked (pe care nu stiu pe unde am ratacit-o dupa intoarcerea din concediu), un anticearcan, cateva creioane de ochi si buze si incet, incet colectia s-a extins.

Am fost extrem de fericita cand Sephora a lansat shop-ul online, iar acum fericirea este si mai mare pentru ca au adus un stand Urban Decay si in magazinul din Timisoara. La ultima vizita in Sephora cred ca am pierdut aproape jumatate de ora in fata acestui stand, testand si retestand tot ce aveau expus. Cochetam cu ideea de a-mi achizitiona o noua paleta Naked, da’ cum imi propusesem sa nu mai cheltui bani in septembrie,  m-am hotarat sa aman achizitia pana in luna octombrie. Si bine am facut, pentru ca la targul Fashion Fridays m-am trezit cu o mega supriza, o cutie Uraban Decay plina de minunatii, printre care si mult ravnita paleta.

Un alt produs care mi-a atras atentia este rujul Uraban Decay Vice, care a fost lanasat intr-o multitudine de nuante. Le puteti testa pe toate folosind aplicatia Urban Decay Vice, disponibila pe iPhone. Eu una m-am amuzat teribil cu aceasta aplicatie si mi-am si salvat cinci nuante care mi s-au parut ideale pentru sezonul de toamna si pe care mi le voi achizitiona cu sigurata cat de curand.

Daca sunteti si voi deja un fan al brandului Uraban Decay, sau pur si simplu doriti sa le testati produsele, trebuie sa va spun ca le puteti gasi in magazinele Sephora sau online AICI.

Urban Decay Timisoara

dsc_4342

20161001_175817

dsc_4367

dsc_4361 paleta Naked3

20161001_183355

Urban Decay Vice

cateva dintre nuantele rujului Urban Decay Vice

 

Urban Decay la fashion fridays

Save

Save

Save

Save

Save

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *