Va astept la targul de Craciun, Fashion Fridays!

Saptamana trecuta am aflat de un eveniment extrem de dragut, eveniment care-mi doream demult sa se intample si in Timisoara. Este vorba de un targ de design romanesc, si anume, targul Fashion Fridays. Anul trecut am participat la un targ asemanator, in Bucuresti, si m-am simtit nemaipomenit. Am avut ocazia sa cunosc si sa socializez cu alti bloggeri si cu designeri cunoscuti din tara. De atunci mi-am dorit ca astfel de evenimente sa aibe loc si in Timisoara. Sunt sigura ca si targaul nostru, al banatenilor, care va avea loc la Zai apres cafe va fi la fel de dragut, si m-as bucura enorm sa veniti si sa ne cunoastem.
Cei 30 de expozanti au pregatit colectii special create pentru acest eveniment, care se regasesc in cadrul sectiunilor – design vestimentar, accesorii si bijuterii. Acestia va pun la dispozitie colectii inedite, accesorii originale, va pot consilia in alegerea unei tinute senzationale sau a unui cadou deosebit. Mai mult chiar, au anuntat si reduceri de pana la 40 % la produsele expuse.
E ocazia perfecta pt. a intra in contact cu lumea fashion-ului banatean, de a cunoste designeri si bloggeri si de a iesi din banalul cotidian. Organizatorii s-au gandit la toate, inclusiv la binele nostru, asa ca ne-au amenajat un lounge, unde putem servi o ciocolata calda sau alte delicateze de la Zai apres cafe. 

Targul va avea loc weekendul acesta (20 – 22 Dec.), de vineri pana duminica, intre orele 10 – 19 la Zai apres cafe in 


Piata Unirii, Str. Strada Florimund Mercy, nr. 5
intrarea fiind libera


Share my post on:

One thought on “Va astept la targul de Craciun, Fashion Fridays!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *