Vestitorii primaverii

Se pare ca primavara ar vrea sa-si faca timid intrarea, asadar m-am gandit sa o intampin cu un buchet de flori si o  tinuta pastelata, chiar daca isunt inconjurata de troieni de zapada si temperaturile inca mai scad sub 0 grade.

M-am gandit sa aleg o tinuta de la Motivi pentru prima zi de primavara (stiu ca in calendar e deja a 5-a, dar eu abia azi am vazut soarele, asadar pentru mine azi e prima zi de primavara) pentru ca m-a cucerit total noua colectie din magazine.

Piesa mea preferata este trench-ul si asta pentru ca are o calitate extrem de buna si imi place enorm cum se aseaza pe corp. Cred ca e foarte important sa avem un trench de calitate in garderoba pentru ca se potrveste in atat de multe tinute, fie ele casual sau elegante. Tin minte si acum primul trench pe care mi l-am achizitionat, eram in primul an de facultate, l-am gasit la reducere si l-am cumparat cu vreo doua numere mai mare, dar nu conta pentru mine, eram atat de incantata de el. Mi se parea ca sunt o adevarata lady de fiecare data cand il imbracam.

Gentuta, sa nu uitam gentuta! Nu-i asa ca e adorabila. De cum am vazut-o in magazin mi-am dat seama ca e geanta petfecta pentru pozele de pe insta. O sa vedeti despre ce vorbesc in curand, cand se va umple feed-ul meu de insta cu poze mega cute cu gentuta.

Pe langa hainele frumoase, Motivi are si o campanie care m-a atins direct la “corazon”. Mai exact, au inceput un parteneriat cu Fundatia Renasterea, pentru un program de depistare si prevenire a canceruui la san. Daca iti doresti sa ajuti si tu, poti sa te alaturi campaniei achizitionand orice articol Motivi marcat cu eticheta campaniei.

Share my post on:

3 thoughts on “Vestitorii primaverii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *