x-magic – tratamentul care m-a ajutat sa scap de cativa cm in talie

De cand ma stiu am avut o problema cu zona taliei. Chiar si in perioada in care eram super slaba, chiar subnutrita as putea spune, in talie aveam in jur de 65 cm. Probabil, din constitutia mea, nu am o talie foarte subtirica. Cu toate acestea nu ma deranja in mod deosebit, mi se parea ca sunt relativ ok, mai ales ca nu aveam  grasime in zona taliei, ci pur si simplu aveam talia mai lata.

Pe la 29 de ani insa situatia s-a agravat si am inceput sa depun grasime pe zona abdomenului. M-am apucat de sport si de regim alimentar si de la 72 cm am ajuns la 69. Si am ramas acolo mult si bine. Am mai facut o incercare disperata, timp de 2 saptamani am scos carbohidratii total din alimentatie si am facut niste antrenamente epuizante. Am reusit sa ajung in aceasta perioada la 67 cm, dar problema e ca odata cu burtica s-a dus si fundul meu la care lucrasem un an de zile. Minunea nu a durat oricum prea mult si imediat ce am reintrodus carbohidratii in alimentatie am revenit la cei 69 cm. Centimetri cu care am si ramas timp de un an.

In aceasta vara m-am hotarat sa reincerc tratamentele corporale, mai ales ca am mai avut o tentativa in iarna si chiar a dat rezultate. S-a intamplat ca fix in perioada aceasta in care eu cochetam cu ideea de tratamente sa fiu invitata la deschiderea unui nou salon de infrumusetare unde am aflat despre x-magic. Ce este x-magic? Este un “tratament terapeutic de profunzime, non-invaziv, nedureros si cu rezultate de lunga durata cu programe diferite pentru femei si barbati. Foloseste tehnologia Multi-Action: Radiofrecventa, ultrasunet de inalta frecventa, medie frecventa, fotobiostimulare si masaj endermologic pentru a trata retentia hidrica, celulita, incetinirea metabolismului celular, tesutul adipos localizat si pierderea elasticitatii cutanate.”

Eu am mers pe tratamentul pentru reducerea grasimii localizate, adica cel cu ultrasunete de medie frecventa, si astfel, daca totul functiona conform planului, as fi scapat doar de burtica si as fi reusit sa-mi mentin formele feminine.

Am inceput cu o analiza corporala si astfel mi-au fost masurate, tot cu ajutorul aparatului x-magic, 15 parametrii din compozitia corporala. Rezultatele mi-au fost printate pe loc si am fost tare incantata sa aflu ca toate sunt in parametrii normali.

Am continuant cu sedinta de x-magic care este total nedureroasa, chiar placuta as putea spune si care a durat  20 min pentru fiecare zona. Tot ce simti este caldura emanata din aparat, care trebuie sa fie moderata si se regleaza in functie de pragul de sensibilitate al fiecaruia. Rezultatele au fost uimitoare inca de la prima sedinta, am scapat de un centimetru. Dupa inca 5 sedinte am reusit sa mai scad de inca un centimetru jumate, asadar acum am ajuns la minunata dimensiune de 66.5 cm. Sunt super incantata, mai ales ca de un an de zile nu reusisem nici cum sa scad sub 79 cm.

In final voi preciza ca regimul meu alimentar este unul foarte sanatos si fac sport 3-5 ori pe saptamana. Cred ca fara o disciplina alimentara este imposibil sa slabim, iar sportul ne ajuta sa ne tonifiem. Cu toate acestea, chiar si atunci cand facem sport si ne hranim sanatos ajungem la un platou, iar corpul are nevoie de un mic ajutor pentru a scapa de grasimea ramasa. In cazul meu, acest mic ajutor a fost x-magic.

Singurul salon din Timisoara care are acest aparat este Revive Medical.Il recomand cu caldura, mai ales ca au aparatura performanta si pentru skincare sau epilare definitiva. Apropo de epilare definitiva, au adus un aparat foarte fain, unic in Timisoara, care este mult mai eficient decat restul aparatelor de pe piata.  Va las site-ul lor, eu zic ca merita sa le faceti o vizita, gasiti acolo toate informatiile, inclusiv preturile: revivemedical.ro

Share my post on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *