ZOOT la Timisoara! Ceau, ZOOT!

zoot timisoara

Ce ai crede daca ti-as spune ca acum poti sa comanzi online frumoasele lucrusoare din imaginea de mai sus, la un super pret si intr-un mod inedit, fara a-ti asuma nici un risc? Da, absolut nici un risc! Citeste mai jos si afla cum.

Primesc tot mai multe mesaje de la fete care imi admira curajul de a face shopping online. Imi spun ca ar vrea si ele, dar le este frica. Frica sa nu-si nimereasaca marimea, frica sa nu le placa culoarea, frica sa nu le vina produsul. Le spun ca nu-i mare lucru, daca nu le plac le returneaza. Ahh, nici vorba! Cine are timp? Daca nu mai ajunge pachetu la destinatie? Daca nu e serios magazinu si se trezesc si fara bani si fara produs? Si e absolut normal sa aiba aceste temeri, le-am avut si eu si inca le mai am. Nu o data am patit sa nu-mi nimeresc marimea, sau sa nu se ridice produsul la asteptarile mele, dar mi-am asumat riscul entru ca online gasesc tot ce imi doresc.

Dar ghici ce? De acum incolo voi putea face shopping online fara sa-mi asum nici un risc datorita lui ZOOT.ro. Acesta a intrat in Romania la sfarsitul anului trecut si a adus o noutate pe piata magazinelor online: comanzi online oricate modele, marimi, culori, totul gratuit, acestea iti vin la una dintre Cabinele de Fericire ZOOT. Aici le probezi pe toate si, in final, platesti doar ce-ti place! Suna bine, nu? Asadar intra pe ZOOT.ro (click AICI) si spune definitiv adio fricii de shopping online. Vei gasi mii de articole pentru femei, barbati dar si pentru casa.

Partea buna ca pe langa cabinele de fericire ZOOT din Bucuresti si Cluj se va mai deschide una pe 18 martie si in Timisoara, pe strada Eugeniu de Savoya nr. 1. De acum, si noi timisorenii putem comanda online gratuit oricat si plati doar ce ne place!

Asadar, pentru a celebra impreuna aceasta reusita, haideti vineri, ora 16:00 la prezentarea de moda ZOOT de pe pietonala din fata Cabinei de Fericire.
Vom face fotografii, vom dansa pe DJ Rapala, vom ciocni si vom ura bun venit cabinei ZOOT Timisoara! Intrare libera pentru toti si toate!

Share my post on:

2 thoughts on “ZOOT la Timisoara! Ceau, ZOOT!

    • Laura says:

      Eu am patit sa comand si de pe siteuri romanesti si chiar daca produsul nu mi-a placut 100 % nu m-am mai complicat cu returul, asa ca ideea celor de la zoot mi se pare chiar super ok. Ar fi mega fain sa aiba si alte magazine din afara astfel de cabine in Timisoara, dar ma-ndoiesc ca asa ceva se va intampla vreodata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *